Onder de naam Krav Maga Almere geven wij al meer dan 5 jaar les in het meest effectieve zelfverdedigingssysteem ter wereld: Krav Maga!

Krav Maga is het meest effectieve en realistische zelfverdedigingssysteem ter wereld en maakt gebruik van instinctieve bewegingen, praktijkgerichte technieken en realistische trainingsscenario's.

Kenmerkend voor Krav Maga is dat training vaak plaatsvindt met uiteenlopende realistische situaties, zoals een ontvoeringssituatie, gevaar 's nachts, aanvallen op een belangrijk persoon, aanvallen met een vuurwapen of mes, enzovoorts. De technieken sluiten aan op natuurlijke reflexen en zijn daardoor snel aan te leren. Door de logische benadering van zelfverdediging en gevechtssituaties kan men in een relatief korte tijd een hoog niveau bereiken.

Krav Maga is het officiële 'hand-to-hand combat system' van het Israelische leger en wordt ook binnen andere internationale (militaire) eenheden zoals de FBI, SWAT en Navy SEALS gebruikt als zelfverdedigingssysteem. De snelle en eenvoudige verdedigingstechnieken en de effectieve aanvallen maken Krav Maga de meest effectieve voorbereiding op gevaarlijke en onverwachte situaties. Hierdoor is het geschikt voor iedereen vanaf 15 jaar, ongeacht lichamelijke conditie. 

Voor bedrijven die kennis willen maken met dit zelfverdedigingssysteem bieden wij een of meerdere workshops Krav Maga. Kijk op onze website www.kravmagaalmere.nl voor meer informatie of neem contact met ons op.

 

Neem nu contact op voor de mogelijkheden!